Behandelingen

Germaine de Capuccini behandelingen

Ben je aan het twijfelen of permanente make-up wel iets voor jou is? Welke verzorging nodig is om je huidproblemen aan te pakken? Boek dan een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en adviseren we graag over welke behandeling het beste bij je past.  

Om je nog beter de juiste verzorging aan te bieden, wordt eerste een huidanalyse uitgevoerd. Dit gebeurt met de Lightskin.  Met dit geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kan een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd worden. De verschillende en dieperliggende huidlagen worden in beeld gebracht, waardoor de perfecte verzorging voor je huid kan achterhaald worden. 

Kies je om je huid te verzorgen met een gelaatsverzorging die afgestemd is op je huid, dan wordt er tevens aangeraden om deze verzorging ook thuis verder te zetten om zo de beste resultaten te bekomen en te behouden.

Op basis van je huidtype, probleemzones en gewenste resultaat, wordt er in samenspraak gekeken welke producten voor jou het meest doeltreffend zijn. 

Verzorging op maat

Elke huid is uniek, daarom worden de producten tijdens elke behandeling aangepast naar de noden van jouw huid. Denk hierbij aan hydratatie, opnieuw herstellen van de balans, anti-aging… 

De kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini bieden voor elke probleem een oplossing. Geniet van een zalige & efficiënte gelaatsverzorging.  

Bij de eerste verzorging wordt er steeds een huidanalyse gedaan met de Lightskin, zodat de juiste verzorging op maat van je huid, kan worden toegepast. 

De anti-age verzorgingen met producten van Germaine de Capuccini beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering of pakken de eerste tekenen doeltreffend aan.

Onze huid staat dagelijks bloot aan vervuiling, blue-light, stress, UV-stralen… die een doffer huid veroorzaken en ze vroegtijdig veroudert.  Beschermt de huid tegen veroudering door het afweersysteem te activeren. De specifieke anti-aging producten bevatten meer geconcentreerde ingrediënten en gaan dus nog dieper inwerken op specifieke huidveroudering.

Bij de eerste verzorging wordt er steeds een huidanalyse gedaan met de Lightskin, zodat de juiste verzorging op maat van je huid, kan worden toegepast. 

Heb je speciefieke huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, rimpels, couperose… dan bieden de cosmetceutische verzorgingen van Germaine de Capuccini een oplossing. Synergyage cosmeceutische verzorgingen (cosmetisch én farmaceutisch) gaan net een stapje verder dankzij hun maximale concentraties aan actieve werkstoffen. Deze gaan de kwaliteit van de huid stevig verbeteren. Een Synergyage behandeling werkt in op de huid dankzij krachtige AHA’s (Alpha Hydroxy Acids) of fruitzuren in maximale concentraties (10%).

Fruitzuren of AHA’s zijn de allerkleinste moleculen die in de schoonheidswereld gebruikt worden. Daardoor dringen ze diep in de huid door. Andere ingrediënten van onze Synergyage behandelingen zijn retinol en hyaluronzuur. Deze stoffen vertragen de vorming van rimpels en zwengelen je eigen collageenproductie aan. Kortom: een werkzame cocktail die je huid een echte boost geeft!

Bij de eerste verzorging wordt er steeds een huidanalyse gedaan met de Lightskin, zodat de juiste verzorging op maat van je huid, kan worden toegepast. 

Omdat de mannenhuid van nature verschilt met de vrouwelijke huid, vereist ze ook een persoonlijke verzorging speciek aangepast aan de noden en behoeften van de mannenhuid.  Met de Germaine de Capuccini For men gelaatsverzorging krijgt de huid weer energie en vitaliteit. Tegelijkertijd worden afvalstoffen verwijderd en wordt de afweer versterkt tegen vervuiling en stress.

Purebeau Fibroblast Plasmalift

Zou jij soms willen dat je de tijd kon terugdraaien? Terug naar die stralende jonge huid zonder rimpels? De techniek zit niet stil. Met steeds effectievere behandelingen heb jij in korte tijd weer de huid waar je altijd van droomde. Hoe? Met de Purebeau Fibroblast.

Purebeau Fibroblast, of ook Plasmalift genoemd, is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Purebeau Fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtypehuidtype. Zonder snijden & hechtingen! .

Wat zijn Fibroblasten:

De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageen. Naarmate je ouder wordt neemt niet alleen het aantal fibroblasten af, maar worden ze ook minder actief. Simpel gezegd betekent dit: het ondersteunende weefsel wordt minder stevig, met huidverslapping als gevolg. De fibroblasten bevinden zich in de 2e huidlaag, ook wel lederhuid genoemd.

Wat is Plasma:

Plasma is een dominante gasvormige stof. Plasma bestaat uit geïoniseerde deeltjes (atomen, moleculen, elektronen) die elektrisch positief en negatief geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden.

Purebeau Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Met name rond de ogen zijn de resultaten zeer goed waardoor een natuurlijke ooglid-lifting mogelijk is. Naast de ooglid-behandeling kun je rimpels, kraaienpootjes, plooien en overtollige en verslapte huid op de verschillende zones behandelen.

Oogleden
Hals lift
Decolleté lift
Rimpels
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Neus- en lippenplooi
Littekens
Fibromen/wratten/steelwratjes/moedervlekken
Pigmentvlekken (Pas tijdens de zomer op voor hyper- of depigmentatie)
Wat zijn de voordelen van Purebeau Fibroblast
Geen operatie en ook geen narcose
Bloed- en lymfevaten worden niet doorgesneden en blijven dus in tact wat de genezing bevordert
Huid blijft gesloten en dus geen hechtingen
Snelle genezing (binnen 5 dagen)
Geen verandering van de stand en uitdrukking bij ooglid-lifting
Geen littekens en geen bloeduitstortingen
Direct zichtbaar resultaat en direct te camoufleren
Herhaling behandelingen mogelijk
Alle leeftijden en huidtypen voor zowel mannen als vrouwen
Geen lichaamsvreemde stoffen
Vrijwel risicoloos
Betaalbaar
Resultaten van een Fibroblast behandeling zijn direct zichtbaar en blijvend!

Indien een van onderstaande situatie(s) van toepassing voor je is, wordt de behandeling afgeraden of vindt in overleg (eventueel met arts) plaats:

Pacemaker
Zwangerschap
Diabetes (tenzij het onder controle is)
Fillers (pas na een half jaar)
Sterke keloïdvorming bij genezing ( littekenweefsel)
Koorts
Huidkanker (altijd in overleg met behandelend arts)
Gebruik van bloedverdunners altijd vooraf melden
Actieve herpes
Actieve acne
Antibiotica
Alcoholgebruik de avond voor de behandeling
Ontstekingen
Gebruik van vitamine A en zware medicijnen of crèmes die de huid gevoelig maken
Allergie voor producten die gebruikt worden tijdens de behandeling, bijvoorbeeld latex, emla crème

De resultaten van deze behandeling zijn spectaculair. In sommige gevallen kan de tweede behandeling al na 12 weken worden uitgevoerd. Het resultaat van deze behandeling is blijvend, helaas gaat huidverslapping en huidveroudering altijd door. Het is dan wenselijk om een tijdje na de behandeling een nieuwe behandeling te ondergaan.


Let op: bij een plasmalift vragen we de verdovende emla zalf zelf mee te brengen op de dag van je behandeling

Microblading eyebrows work flow in a beauty salon

Semi permanente make-up

Semi permanente make-up blijkt door de jaren heen de oplossing voor vele vrouwen om de natuurlijk schoonheid opnieuw te accentueren. Het is de meest natuurlijke techniek om er fris en naturel uit te zien.

Semi permanente make-up wordt toegepast om op een natuurlijke manier terug pigmenten in de huid te zetten. Dankzij deze technieken kunnen de ogen, brows en lippen beter laten uitkomen.

Het resultaat blijft ongeveer 1 tot 2 jaar. Door onder andere UV-licht en door het natuurlijk vernieuwen van de huid, zal de semi permanente make-up geleidelijk aan vervagen.

Iedereen kan semi permanten make-up laten plaatsen, bij bloed- of actieve huidziekten, alsook bij zwangerschap en borstvoeding raden we dit echter af.

Bij Maison Delphine wordt de make-up geplaatst in de meest hygiënische en veilige omstandigheden, zodat bacteriële huidinfecties vermeden worden. Alvorens de semi permanten make-up geplaatst wordt, wordt er eerst samen een uitgebreide adviesgesprek gevoerd.

Wenkbrauwstyling & Lash Lift

Je wenkbrauwen en wimpers bepalen je look. Ga voor een wenkbrauwenstyling in combinatie met een Lash Lift die je een mooie oogopslag bezorgen en dit zonder mascara.

Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers immers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooiere open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang!

Woman With Cotton Pads Lying During Eyelash Extension Procedure

Make-up studio

Bij Maison Delphine werd er gekozen om met de make-up te werken van Germaine de Capuccini. Deze make-up biedt niet alleen een zeer effectieve en langdurige make-up, maar de innovatieve formules bevatten ook actieve ingrediënten voor de verzorging van de huid.

Voor het aanbrengen van make-up wordt er altijd een reiniging en aangepaste verzorging voorzien.

Makeup and hairstyle for a beautiful model
Close-up photo of smiling woman with pierced nose. Portrait of romantic blonde lady laughing and wa

Piercings

Bij Maison Delphine kan je piercing of een dermal laten plaatsen en dat in de meest veilige omstandigheden.

Een dermal piercing is in feite een mini implantaat wat onder de huid wordt ingebracht. Met een dermalpunch wordt een titanium plaatje onder de huid aangebracht, op dit plaatje wordt dan een speciaal steentje geschroefd.

Oorgaatjes zetten met STUDEX

Voor het schieten van de gaatjes wordt er gewerkt met het STUDEX® System75TM. Wat maakt dit systeem nu zo uniek:

 

  • gaatjes zetten verloopt snel én pijnloos
  • door de zichtbare steker kan de oorbel tot op de millimeter juist gezet worden
  • 100 % hygiënisch: bij het gaatjes zetten worden noch de oorbellen, noch de sluitingen aangeraakt en het instrument komt ook niet rechtstreeks in contact met het oor
  • 100 % veilig: alle STUDEX® producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en voldoen aan – of overtreffen zelfs – de richtlijnen van de EU alsook de richtlijnen van de FDA.

Voor het aanbrengen van make-up wordt er altijd een reiniging en aangepaste verzorging voorzien.

Workshops

Boek een van de aankomende workshops en dompel je onder met de professionele kennis die gedeeld wordt, zodat je thuis zelf aan de slag kan gaan. 

Het is ook mogelijk om een workshop in groep te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een workshop met vriendinnen. Een make-up workshop of een beauty workshop.  

 

  • stap 1: Huidanalyse met de Lightskin
  • stap 2: Hoe moet ik mijn huid reinigen? Wat is het belang van een melk of gel en lotion?
  • stap 3: Waarom moet ik een aangepaste scrub gebruiken?
  • stap 4: Een Custom Mask aanbrengen, een masker aangepast aan je huidtype
  • stap 5: Een dagcrème naargelang de noden van de huid.
  • stap 6: Hoe breng ik een lichte make-up aan?

Een workshop in groep wordt georganiseerd voor min 4 en max 6 personen.