Germaine de Capuccini classics

Germaine de Capuccini classics

Verzorging op maat

Elke huid is uniek, daarom worden de producten tijdens elke behandeling aangepast naar de noden van jouw huid. Denk hierbij aan hydratatie, opnieuw herstellen van de balans, anti-aging… 

De kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini bieden voor elke probleem een oplossing. Geniet van een zalige & efficiënte gelaatsverzorging.  

Bij de eerste verzorging wordt er steeds een huidanalyse gedaan met de Lightskin, zodat de juiste verzorging op maat van je huid, kan worden toegepast. 

Hydracure

Deze verzorging combineert hyaluronzuur met Japans bronwater en zal je huid hydrateren, herstellen en beschermen. Een intense verfrissende gelaatsbehandeling voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Aanbevolen voor: gedehydrateerde, trekkerige huid, verandering van seizoenen, tijdens de zwangerschap of na een bevalling, in periodes van extreme stress.

Royal Jelly

Deze verzorging met koninginnengelei heeft een voedende en herstellende werking die der vermoeide en gestresseerde huid intense vitaliteit geeft. Samen met het Poria-Cocos extract versterkt het de weerstand van de huid tegen externe agressies en alledaagse stress.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden
Aanbevolen voor: vermoeide huid, droge tot zeer droge huid, rokershuid

Purexpert

Een klassieke gelaatsverzorging die op de onzuiverheden van de huid werkt. De huid wordt terug in evenwicht gebracht waardoor ze fris en zacht aanvoelt.

Aanbevolen voor:
Een leeftijd vanaf 18 jaar.
Een normale en gemengde huid.
Een vette huid of een huid met acné.

Maandelijkse sessie of in kuur.

Werking en resultaten:
Onthult een zuivere, gelijkmatige huid. Verkleint openstaande poriën en vermindert het aantal onvolmaaktheden van de huid.
Voorkomt het ontstaan van de eerste rimpels.

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

 • Kennismakingsverzorging € 79

  Basis gelaatsverzorging naar keuze: hydraterende, anti-aging of reinigende verzorging. Duur: 60min

 • Purexpert € 90

  Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzende, zuiver en egaal uiterlijk. Uitermate geschikt voor een onzuivere en acne huid. Reiniging, diepte reiniging, ampul, masker en dagverzorging.
  Duur: 60min

 • Royal Jelly € 90

  Een herstellende en zuurstofrijke behandeling voor de vale, doffe en/of rokershuid op basis van koninginnengelei. Reiniging, diepte reiniging, ampul, massage met royale jelly masker en dag
  Duur: 90min

 • Hydracure € 90

  Een herstellende en zuurstofrijke behandeling voor de vale, doffe en/of rokershuid op basis van koninginnengelei. Reiniging, diepte reiniging, ampul, massage met royale jelly masker en dagcrème.
  Duur: 90min

 • B-Calm € 90

  De B-Calm gelaatsverzorging is een Flash-behandeling met zichtbaar resultaat in 1 behandeling. De huid is gekalmeerd & hersteld. Irritatie, roodheid en schilfering verbeteren aanzienlijk. Deze verzorging is aangewezen tijdens een chemo behandeling.
  Duur: 60min