Purebeau Fibroblast plasmalift

BLOG

Purebeau Fibroblast plasmalift

Zou jij soms willen dat je de tijd kon terugdraaien? Terug naar die stralende jonge huid zonder rimpels? De techniek zit niet stil. Met steeds effectievere behandelingen heb jij in korte tijd weer de huid waar je altijd van droomde. Hoe? Met de Purebeau Fibroblast.

Fibroblast, ook wel PLASMALIFT genoemd, is een revolutionaire innovatieve behandeling. Met een applictor wordt een kleine vonk/bliksemflitsje geproduceerd vlak boven de huid. Deze zogenoemde plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. Dit proces wordt ook wel sublimatie genoemd. Ook zorgt deze vonk ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden zich samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddellijke verstrakking die meteen zichtbaar is! Bovendien stimuleert de Purebeau Fibroblast op langer termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collageen vezels.

Voordelen van Purebeau Fibroblast

  • onmiddellijk en natuurlijk resultaat
  • laagdrempelige behandeling
  • vrijwel pijnloos
  • korte behandeling
  • geen littekens, niet snijden
  • natuurlijke vorm van huidverstrakking
  • korte herstelperiode

De behandeling met Purebeau Fibroblast

Voorafgaand de behandeling wordt de huid met een crème verdoofd waardoor deze vrijwel pijnloos is. De behandeling met Purebeau Fibroblast duurt slechts 1 uur. Na de behandeling kun je Onmiddellijk je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Je huid voelt iets gezwollen en branderig aan, dit verschilt per persoon. De ontstane korstjes en zwelling blijven 5 tot 7 dagen zichtbaar, maar met een speciale camouflage crème kunnen deze worden gecamoufleerd.

Resultaat

De resultaten van deze behandeling zijn spectaculair. Het resultaat van deze behandeling is blijvend, helaas gaat huidverslapping en huidveroudering altijd door. Het is dan wenselijk om na 1 tot 2 jaar een nieuwe behandeling te ondergaan.

Maak jouw afspraak