Germaine de Capuccini Anti-Aging

Germaine de Capuccini Anti-Aging

Geniet van een zalige gelaatsverzorging met de kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini. Deze huidverbeterende verzorgingen op basis van natuurlijke ingrediënten zijn dermatologisch getest. Ontdek de verschillende lijnen aangepast aan uw noden en voel je als herboren.

Naast de klassieke verzorgingen bieden wij jou ook medisch-esthetische verzorgingen aan. Onze beautybar is uitgerust met professionele apparatuur zoals de Dermalux LED, Aquarenew Hydrabrasie toestel, Dermapen microneedling, Carbon Peeling lasertoestel, DTI-toestel en een huidanalysetoestel. Op deze manier kunnen wij een professionele, kwalitatieve en huidverbeterende aanpak garanderen.

Onze producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Laat je verwennen en geef je huid de aandacht die ze verdient.

Excel Therapy O² City Proof

Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door het afweersysteem te activeren en de celfuncties te herstellen. Onze huid staat bloot aan vervuiling, UV-stralen, blue-light, stress, slaapgebrek, … . Zij zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig en vitaal is en niet straalt. De huid krijgt dankzij de verzorging een ware zuurstofboost.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Aanbevolen voor: de huid die een gebrek aan zuurstof heeft en gestresseerd is, tijdens de zwangerschap, de huid die dagelijks veelvuldig wordt blootgesteld aan blue-light zoals computerschermen, tv, gsm, … .

Timexpert Rides

Deze behandeling is de anti-rimpelexpert en focust op het verminderen van de dynamische en statische rimpels. Regenererende werking: de huid herstelt haar vermogen zichzelf te verdedigen tegen het ontstaan van nieuwe rimpels. Ook een ideale aanvulling voor mensen met botox injecties om de effecten te verlengen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 30 jaar

Aanbevolen voor: de huid die expressielijntjes en rimpels vertoont.

Timexpert LiftIN

Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op. 
Aanbevolen voor: 
Een leeftijd vanaf 40 jaar of jonger dan 40 jaar na felle afslanking. Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

Werking en resultaten: 
De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen. Volume, aanspannend en liftend effect.

Timexpert SNRS

Het “anti-stressvermogen” is de belangrijkste pijler waarrond TIMEXPERT SNRS draait. Het is noodzakelijk om het verdedigings -mechanisme van de huid te activeren waardoor de huid zich overdag kan verdedigen en het activeert ‘s nachts de regeneratieve mechanismen van de huidcellen. Een unieke formule op basis van epigenetica. Epigenetica maakt mogelijk wat tot nu toe ondenkbaar was in de cosmetica: de slapende genen terug op “ON” zetten, zodat ze optimaal proteïnen kunnen produceren. 

Aanbevolen voor: 
Een leeftijd vanaf 40 jaar. Een huid die voortdurend beschadigd wordt door milieu-invloeden, luchtverontreiniging, sigarettenrook, agressieve esthetische behandelingen, overdadige blootstelling aan de zon. Een vermoeide, verzwakte huid. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

Werking en resultaten: 
Een nieuwe manier om de veroudering van de huid te vertragen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan.  Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen. Heeft een verstevigende en anti-rimpelhandeling. 

Timexpert Vit C+ A.G.E

Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek: anti-oxidant, regenereert collageen, klaart de huid op, evenwicht herstellend. Germaine de Capuccini gaat nog een stap verder. Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Cappucini de krachtige werking van Vitamine C met het Ume-extract die het glycatieproces afremt. De huid krijgt opnieuw een jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Aanbevolen voor: grauwe doffe huid, vermoeide en futloze huid, gedehydrateerde huid zonder celvitaliteit, slapende huid. 

Timexpert Rides Oogverzorging

De huid rond de ogen vraagt een specifieke delicate aanpak. Deze behandeling is een ideale aanvulling bij elke gelaatsverzorging. Het maakt rimpels glad, verstevigt de huid, geeft een jongere oogopslag, verwijdert imperfecties, vult expressielijntjes op, anti-wallen en anti-kringen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 30 jaar

Timexpert White

Een krachtige anti-aging behandeling die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de huid met hyperpigmentatie als gevolg van de leeftijd, UV-straling, genetische factoren, hormonale factoren, etc….

Aanbevolen voor:
Een leeftijd vanaf 25 jaar. Een hypergepigmenteerde en doffe huid. Maandelijkse sessie of in kuurvorm. Let op! Tijdens de behandeling mag u zich niet blootstellen aan de zon en dient u de huid te beschermen. met een hoge beschermingsfactor.

Werking en resultaten:
Voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine. Vermindert de verschijning van donkere vlekken en reguleert het pigmentatieproces.

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

 • Time Expert Rides Eyes & lip verzorging € 75

  Timexpert Rides is de eerste behandeling ter wereld met een drievoudige anti-aging werking: 1) contracties van de huid neutraliseren, 2) de expressielijnen opvullen en 3) de rimpels weer glad maken.
  Duur: 45min

 • Timexpert SNRS € 110

  Verhoogt het antistressvermogen van de rijpere huid en werkt herstellend. Timexpert SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en 's nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.
  Duur: 90min

 • Timexpert liftIN € 110

  Cosmetische lifting opnieuw utgevonden. Expert verzorging die de huid lift, opvult en de gelaatscontouren opspant. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd waarbij een chirurgische lifting nagebootst wordt.
  Duur: 90min

 • Excel Therapy O2 € 95

  Een ware zuurstofkuur voor het gelaat. Vertraagt het verourderingsproces, anti-stressbehandeling.
  Duur: 90min

 • Timexpert RIdes € 110

  Huidverbeterende behandeling met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt.
  Duur: 90min

 • Timexpert White € 90

  Geavanceerde methode voor de behandeling van een doffe huid met hyperpigmentatie.
  Duur: 90min

 • TImexpert Vitamine C+ AGE € 99

  Behandeling met Vitamine C die de doffe en futloze huid weer doet stralen. Zeer geschikt voor de rokershuid of een huid die vaal, vermoeid en futloos is.
  Duur: 90min

 • Supplement Timexpert rides € 50

  Specifieke verzorging voor ogen en lippen, enkel extra te boeken bij een gelaatsverzorging naar keuze.
  Duur: 20min