Kennismaking, huidanalyse & productadvies

Kennismaking, huidanalyse & privesessie aankoop producten

Ben je aan het twijfelen of permanente make-up wel iets voor jou is? Welke verzorging nodig is om je huidproblemen aan te pakken? Boek dan een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en adviseren we graag over welke behandeling het beste bij je past.  

Om je nog beter de juiste verzorging aan te bieden, wordt eerste een huidanalyse uitgevoerd. Dit gebeurt met de Lightskin.  Met dit geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kan een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd worden. De verschillende en dieperliggende huidlagen worden in beeld gebracht, waardoor de perfecte verzorging voor je huid kan achterhaald worden. 

Kies je om je huid te verzorgen met een gelaatsverzorging die afgestemd is op je huid, dan wordt er tevens aangeraden om deze verzorging ook thuis verder te zetten om zo de beste resultaten te bekomen en te behouden.

Op basis van je huidtype, probleemzones en gewenste resultaat, wordt er in samenspraak gekeken welke producten voor jou het meest doeltreffend zijn. 

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

Kennismaking, huidanalyse & privesessie aankoop producten

 • Informatiegesprek Gratis

  Heb je vragen over een bepaalde behandeling? kom op voorhand eens langs voor meer informatie indien nodig.
  Duur: 15min

 • Huidanalyse € 50

  Huidanalyse met de Lightskin en daarna brengen we de aangepaste dagverzorging aan.
  Duur: 30min

 • Privesessie aankoop producten Gratis

  Privésessie aankoop producten
  Duur: 15min