Oorgaatjes & Piercings

Oorgaatjes & Piercings

Bij Maison Delphine kan je piercing  of een dermal laten plaatsen en dat in de meest veilige omstandigheden.

Een dermal piercing is in feite een mini implantaat wat onder de huid wordt ingebracht. Met een dermalpunch wordt een titanium plaatje onder de huid aangebracht, op dit plaatje wordt dan een speciaal steentje geschroefd.

Voor het schieten van de gaatjes wordt er gewerkt met het STUDEX® System75TM. Wat maakt dit systeem nu zo uniek:

Oorgaatjes

 • gaatjes zetten verloopt snel én pijnloos
 • door de zichtbare steker kan de oorbel tot op de millimeter juist gezet worden
 • 100 % hygiënisch: bij het gaatjes zetten worden noch de oorbellen, noch de sluitingen aangeraakt en het instrument komt ook niet rechtstreeks in contact met het oor
 • 100 % veilig: alle STUDEX® producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en voldoen aan – of overtreffen zelfs – de richtlijnen van de EU alsook de richtlijnen van de FDA.

Piercings

Bij Maison Delphine kan je piercing  of een dermal laten plaatsen en dat in de meest veilige omstandigheden.

Een dermal piercing is in feite een mini implantaat wat onder de huid wordt ingebracht. Met een dermalpunch wordt een titanium plaatje onder de huid aangebracht, op dit plaatje wordt dan een speciaal steentje geschroefd.

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

Piercings

 • Piercing of dermal € 50

  Duur: 15min

 • Piercing, dermal vervangen € 20

  Duur: 15min

 • Dermal verwijderen € 20

  Duur: 15min

Oorgaatjes zetten met STUDEX

 • Oorgaatjes zetten Goud 14 karaat € 99

  Huidadvies en behandelingsplan op maat.
  Duur: 15min

 • Mijn eerste oorbelletjes + geschenkdoos € 59

  Oorgaatjes vanaf de geboorte. Met hun kids line biedt Studex nu een zekere en veilige manier aan om oorgaatjes te prikken bij babies. Bij Maison Delphine is deze baby-box als complete-set verkrijgbaar.De box bevat een hele mooie rose geschenkverpakking, de eerste oorbellen voor uw baby in een steriele verpakking met bijpassende speciale pousettes, alcoholdoekjes, waarmee we de oortjes van uw baby voor het gaatjes prikken desinfecteren, alsook een flesje homeopathisch Anitsept waarmee u na het gaatjes prikken de oorgaatjes kunt verzorgen. Bij onze kids lijn worden de oorgaatjes van uw baby met ons Studex® System75™ geprikt, en dit op een bijzondere zachte manier. Het gepatenteerde systeem is bovendien zo stil, dat zowel de kleine alsook de grote kinderen bij het prikken van de oorgaatjes niet schrikken. Vanzelfsprekend zijn de oorbellen en pousettes in steriele cartridges verpakt. Onze oorbellen voor babies hebben kortere stekers, die optimaal voor kleine babyoortjes geschikt zijn. De vormen en sluitingen (pousettes) van de oorbellen zijn eveneens kleiner en daardoor ideaal voor uw kind. De oorbellen zien niet alleen schattig uit op de baby oortjes, maar zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen. - Alleen het beste is goed genoeg voor de kleine baby oortjes! Wij bieden deze oorbellen van de kids lijn in verschillende bijzonder mooie designs en uitvoeringen aan: Onze "baby daisies" in bloemetjes vorm, onze ronde witte kristallen of onze klassieke gouden bolletjes. De daisies en rond gezetten witte kristallen zijn telkens verkrijgbaar in staal- of vergulde varianten. Let goed op de regelmatige verzorging bij uw baby van de nieuwe oorgaatjes. Ons verzorgings-advies helpt u met veel goede tips. Het is heel belangrijk dat u de sluitingen van de oorbellen niet te dicht op het oor aan drukt. De sluitingen worden door het Studex System 75 bij het zetten van de oorgaatjes op de ideale afstand geplaatst ( te herkennen aan de inkeping aan het uiteinde van de steker). Indien u deze positie niet verandert, komt er voldoende lucht bij de oorgaatjes van uw baby. Zo bevordert u het genezingsproces. Het kleine geschenkdoosje voor de eerste oorbelletjes en andere kleine schatten, zoals bijv. een paar haartjes of de eerste uitgevallen melktandjes. Ook is er een plek voorzien om een foto van de kleine te plaatsen. Bewaar deze schatten op een zekere plaats en verras uw kind of petekind later een keer met deze geweldige herinnering. Wij wensen uw kind van harte een leven lang vreugde van hun oorbellen!
  Duur: 15min

 • Oorgaatjes zetten Chirurgisch staal € 50

  Oorgaatjes kunnen gezet worden bij kinderen vanaf de geboorte.
  Duur: 15min