Semi permanente make-up

Semi permanente make-up

Semi permanente make-up blijkt door de jaren heen de oplossing voor vele vrouwen om de natuurlijk schoonheid opnieuw te accentueren. Het is de meest natuurlijke techniek om er fris en naturel uit te zien.

Semi permanente make-up wordt toegepast om op een natuurlijke manier terug pigmenten in de huid te zetten. Dankzij deze technieken kunnen de ogen, brows en lippen beter laten uitkomen.

Resultaatsduur

Het resultaat blijft ongeveer 1 tot 2 jaar. Door onder andere UV-licht en door het natuurlijk vernieuwen van de huid, zal de semi permanente make-up geleidelijk aan vervagen.

Bij Maison Delphine wordt de make-up geplaatst in de meest hygiënische en veilige omstandigheden, zodat bacteriële huidinfecties vermeden worden. Alvorens de semi permanten make-up geplaatst wordt, wordt er eerst samen een uitgebreide adviesgesprek gevoerd.

Voor wie?

Iedereen kan semi permanten make-up laten plaatsen, bij bloed- of actieve huidziekten, alsook bij zwangerschap en borstvoeding raden we dit echter af. 

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

Semi permanente make-up

 • Microblading € 250

  Fijne haartjestechniek die de indruk wekt van vollere wenkbrauwen. Heb je weinig tot geen wenkbrauwen, dan is microblading voor jou ideaal. Het is een fijne manuele haartjestechniek, waarbij kleine krasjes worden gemaakt in de opperhuid waar nadien pigment aan toegevoegd wordt. Zo lijken wenkbrauwen voller.
  Duur: 60min

 • Bijwerking microblading na 6 weken € 50

  Duur: 30min

 • Bijwerking microblading binnen 3 maanden € 50

  Duur: 30min

 • Bijwerking microblading binnen 6 maanden € 75

  Productadvies op maat
  Duur: 30min

 • Bijwerking microblading binnen 9 maanden € 100

  Productadvies op maat
  Duur: 30min

 • Bijwerking microblading tot 1 jaar € 125

  Duur: 30min

 • Powderbrows € 350

  Bij deze techniek worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. De naam zegt het al "Powder" met deze techniek van permanente makeup, wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauw poeder hebt ingekleurd. De voordelen van Powderbrows: geschikt voor alle huidtypes: droog/vet/gecombineerd/grove poriënzeer geschikt voor de rijpe huid. Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading. Het is heel natuurlijk je krijgt een poedereffect. Bespaart tijd, je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Zeer goed toe te passen bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen. Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar. Hoe verloopt de behandeling? Allereerst moet je je goed inlezen over de verschillende tecnieken op het gebied van permanente makeup... Je nieuwe wenkbrauw vorm wordt eerst helemaal uitgetekend d.m.v. browmapping. Dit gebeurd met een potloodje, waardoor je vooraf al de vormen ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. Als we het samen eens zij over de vorm dan gaan we de wenkbrauwen shapen, epileren, waar nodig. Daarna breng ik een aantal pigmenten aan op het voorhoofd, om te bepalen welke kleur bij jou past. Als ik dit heb bepaald starten we met de behandeling.
  Duur: 60min

 • Combi Brows € 400

  Combinatie van microblading en powder brows voor een nog perfecter resultaat. Combineer de microblading techniek met deze van de powder brows. De microblading methode gaat de haartjes stuk voor stuk tekenen om je wenkbrauwen voller te maken, vervolgens woerden de wenkbrauwen als het ware ingekleurd met de powder brow techniek om het poeder effect van make up look na te bootsen. Door het beste van twee werelden te combineren, creëren we de perfecte PMU wenkbrauw.
  Duur: 60min

 • Bijwerken powderbrows/ combibrows na 6 weken € 50

  Duur: 30min

 • Bijwerken powderbrows tot 6 maanden € 75

  Duur: 45min

Semi permanente make-up

 • Bijwerken powderbrows tot 1 jaar € 125

  Duur: 60min

 • Glamourbrow € 400

  Techniek die een zeer strakke, meer aanwezige wenkbrauw als resultaat heeft.
  Duur: 120min

 • Permanente make-up lippen € 500

  Voor strakkere lipcontouren en een mooie natuurlijke levendige kleur. Wanneer doorheen de jaren de contouren van de lippen minder zichtbaar zijn en de kleur bleek, grijzig of vaal wordt, kan door middel van pigmentatie techniek deze imperfectie aangegaan worden. Door gebruik te maken van ultra fijne naaldjes en pigmentkleuren die mooi mee kleuren met de natuurlijke lippenkleuren, kunnen de meest prachtige lippen gecreëerd worden.
  Duur: 120min

 • Bijwerking permanente make-up lippen na 6 weken € 75

  Duur: 60min

 • Deepliner Onderkant € 150

  Accentueren van de onderste wimperrand op een subtiele en natuurlijke manier. Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. De deepliner is een super fijn lijntje dat tussen de wimpers geplaatst wordt wat de ogen toch dat nét dat ietsje meer karakter geven.
  Duur: 30min

 • Deepliner bovenkant € 200

  Accentueren van de bovenste wimperrand op een subtiele en natuurlijke manier.
  Duur: 45min

 • Eyeliner Bovenkant € 250

  Eyeliner wordt net aan de grens van de bovenste wimpers aangebracht. De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner. De eyeliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken en geeft onmiddellijk het effect van een donkere wimperlijn. Het valt niet op, maar je ogen zijn geaccentueerd en het lijkt meteen alsof je vollere wimpers hebt.
  Duur: 60min

 • Eyeliner Onderkant € 200

  Eyeliner wordt net aan de grens van de bovenste wimpers aangebracht. De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner. De eyeliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken en geeft onmiddellijk het effect van een donkere wimperlijn.
  Duur: 45min

 • Brede winged eyeliner € 350

  De brede eyeliner is ene bredere versie van de normale eyeliner en zorgt voor een meer expressieve blik. De brede winged eyeliner is ideaal voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen. Een perfecte Winged eyeliner is lastig om zelf te tekenen (vooral de symmetrie voor allebei de ogen) en dankzij de semi-permanente eyeliner heb je altijd twee ogen met een gelijke en strakke wing die niet meer uitloopt.
  Duur: 90min

 • Bijwerking eyeliner/deepliner na 6 weken € 50

  Duur: 30min