Germaine de Capuccini Dermocosmetica

Germaine de Capuccini Dermocosmetica

Na jarenlang klinisch onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Valencia en onder dermatologisch toezicht lanceert Germaine De Capuccini een verzorgingslijn voor de gevoelige huid. Deze verzorgingslijn is 100% compatibel met elk huidtype, zelfs de meest broze en gevoelige. Het exclusieve ingrediënt : SKINBIOME REPAIR is een prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen te activeren.

Aanbevolen voor:
Een leeftijd vanaf 18 jaar. Een gevoelige/intolerante huidtypen die allergisch kan reageren.
Na een “crisis”: een laserbehandeling, chemische peeling, esthetische ingrepen,…
Een huid met een allergische reactie. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

Werking en resultaten:
De B-Calm gelaatsverzorging is een Flash-behandeling: na 1 sessie heb je een zichtbaar resultaat. In een enkele sessie worden uitermate herstellende resultaten verkregen. Na de ingreep is de huid kalm en ontstopt. Irritatie, roodheid en schilfering verbeteren aanzienlijk.

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

  • B-Calm € 90

    De B-Calm gelaatsverzorging is een Flash-behandeling met zichtbaar resultaat in 1 behandeling. De huid is gekalmeerd & hersteld. Irritatie, roodheid en schilfering verbeteren aanzienlijk. Deze verzorging is aangewezen tijdens een chemo behandeling.
    Duur: 60min