Germaine de Capuccini cosmeceuticals

Germaine de Capuccini medisch esthetisch

Heb je specifieke huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, rimpels, couperose… dan bieden de cosmeceutische verzorgingen van Germaine de Capuccini een oplossing. Synergyage cosmeceutische verzorgingen (cosmetisch én farmaceutisch) gaan net een stapje verder dankzij hun maximale concentraties aan actieve werkstoffen. Deze gaan de kwaliteit van de huid stevig verbeteren. Een Synergyage behandeling werkt in op de huid dankzij krachtige AHA’s (Alpha Hydroxy Acids) of fruitzuren in maximale concentraties (10%).

Fruitzuren of AHA’s zijn de allerkleinste moleculen die in de schoonheidswereld gebruikt worden. Daardoor dringen ze diep in de huid door. Andere ingrediënten van onze Synergyage behandelingen zijn retinol en hyaluronzuur. Deze stoffen vertragen de vorming van rimpels en zwengelen je eigen collageenproductie aan. Kortom: een werkzame cocktail die je huid een echte boost geeft!

Bij de eerste verzorging wordt er steeds een huidanalyse gedaan met de Lightskin, zodat de juiste verzorging op maat van je huid, kan worden toegepast. 

Clinical peeling

Elk van de peelings die deel uitmaakt van het systeem CLINICAL PEEL bevat een nauwkeurige combinatie van complementaire zuren die op synergetische wijze samenwerken om de beste resultaten in elk van de therapieën te bereiken. De peelings zorgen voor de beste resultaten met minimale bijwerkingen. Dit nieuwe assortiment peelings dekt alle behoeften en alle huidtypes, zelfs de gevoelige.

Aanbevolen voor:
Een leeftijd vanaf 30 jaar. Veroudering door zonlicht, rimpels. Slappe en doffe huid. Ongelijke teint of Onregelmatige pigmentatie. Littekens van acné of verwijde poriën. Droge of zeer droge huid. Gevoelige huid met kleine adertjes of rode vlekjes. Rokershuid.

Werking en resultaten:
Verhoogde hydratatie, oxygenatie en een heldere huid. Stevige en elastische huid met minder fijne lijntjes en rimpels. Een vermindering van de diepte van rimpels: Minder vaak uitbraken van acné. Het uiterlijk van littekens en ontkleuringen verbetert. Een verbetering van hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint.

Dermatech pen

DERMATECH PEN is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch  aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren.  Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen. De micropuncties veroorzaken een ontstekingsreactie die de afgifte van groeifactoren activeert en de aanmaak van fibroblasten in de onderhuid stimuleert. Als gevolg daarvan neemt de productie van elastine, collageen I, III en IV en glycosaminoglycanen toe, die een verbetering in de kwaliteit en textuur van de huid genereren.

Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 30 jaar. Een verslapte huid. Fijne lijntjes en rimpels. Pigmentvlekken. Littekens. Grote poriën. Aanbevolen sessies gelaat: 4 sessies, 1 per 2 weken.

Onderhoudsbehandeling gelaat: 1 sessie per 6 weken. 

Werking en resultaten:

Globale anti-aging. Stevigheid en compactheid. Herstel van de gelaatshuid. Vervagen van rimpels. Revitalisering, een gezond uiterlijk. Homogene teint Verbetert de textuur van de huid, minimaliseert de grootte van de poriën 

Mesoboost

Mesoboost, de revolutie van mesotherapie zonder naalden.
Herstelt, regenereert en verjongt de huid voor meer zichtbare resultaten in minder tijd. Het systeem combineert 2 technologieën die gelijktijdig worden gebruikt en elkaar aanvullen:

Meso-chip transdermale penetratietechnologie
  • 32 micro-kristallen in de meso-chip creëren omkeerbare microkanaaltjes, pijnloos en niet invasief
  • 5 openingen in de meso-chip zorgen voor de uitstroom van de actieve ingrediënten en een verhoogde opname

Electroporatietechnolgie

  • Door electrische impulsen op de huid aan te brengen gaan de celmembranen kortstondig open, waardoor de doordringbaarheid en absorptiesnelheid sterk verbeterd
  • Na het spotzetten van de impuls keert deze naar de oorspronkelijke toestand terug zodat de actieve ingrediënten ingesloten zijn
  • Je voelt hier zelf niks van

Wat houdt een mesoboost therapie in?

  • De reiniging van de huid
  • Een ‘chemical’ peeling voor een perfecte start
  • Een expert lab super concentraat wordt steriel met de mesoboost in de huidcellen gesluisd.
  • Het volledige gelaat + de diepe rimpels die meer aandacht vergen worden extra aangepakt vb. oogrimpels en rimpel tussen neus en mond
  • masker aangepast aan de noden van je huid
  • Afwerken met aangepaste crèmes

Dankzij de combinatie met de exclusieve cocktails van Germaine de Capuccini, kunnen we meerdere huidproblemen effectief behandelen: rimpels en fijne lijntjes, gebrek aan stevigheid, uitdroging… zowel bij gezichtsbehandelingen als op het decolleté en de handen.
Mesoboost garandeert opnamesnelheid van de actieve ingrediënten. In slechts 3 sessies verbeterd de microcirculatie van de huid, versneld de stofwisseling: jongere, stevigere huid en minder rimpels. Verbeterd de kwaliteit van de huid: gehydrateerde huid, verbeterde huidtextuur en -textuur, verminderde onvolkomenheden.

 

 

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

AOX System - Fruitzuurpeeling

Een AOX gelaatsbehandeling is een fruitzuurpeeling van de derde generatie. Deze verzorging zorgt voor een spectaculaire verbetering van rimpels, slappe huid, veroudering door zonlicht, hyperpigmentatie en oneffenheden in de huid in vier behandelingen.

Waarom dit AOX systeem kiezen?

 • Voorkomt en behandelt schade aan de huid door zonlicht
 • Stimuleert celvernieuwing
 • Laat fijne lijntjes verdwijnen en diepe lijnen er beter uitzien
 • Verzacht de huid en verbetert de structuur
 • Laat littekens er beter uitzien
 • Maakt vlekken lichter en de teint uniform
 • Verbetert de elasticiteit en stevigheid
 • Hydrateert diepgaand
 • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid

De AOX behandeling bestaat uit een peelingsysteem in 2 stappen: 10% lactobionzuur (alfahydroxyzuur), 10% ferulinezuur (hydroxykaneelzuur). deze medisch-esthetische verzorging mag ook toegepast worden op een gevoelige huid. Na het volgen van een kuur van 4 behandelingen (1x/week) bekom je een mooi resultaat: een nieuwe geregenereerde, gladde en zachte huid met minder rimpels.

Boek nu jouw afspraak met Maison Delphine

 • Synergyage collageen treatment + microneedling € 120

  Doeltreffende huidverbetering. Verstevigende behandeling voor strakkere huidcontouren en vermindering van rimpels. Geschikt voor de verslapte en wat rijpere huid.
  Duur: 60min

 • Synergyage clinical peels € 90

  De peelings bevatten een nauwkeurige combinatie van complementaire zuren die op synergetische wijze samenwerken om de beste resultaten te bereiken. De peelings zorgen voor de beste resultaten met minimale bijwerkingen en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige.
  Duur: 45min